Digimarkkinointitoimisto Pepline

Palvelut

Alta löydät pääasialliset digimarkkinointipalveluni. Voin auttaa sinua yhteen osa-alueeseen liittyen tai mietitään yhdessä, millainen palvelukokonaisuus olisi juuri sinun yrityksellesi sopiva. Digimarkkinoinnissa kaikki eri osa-alueet nivoutuvat jollain lailla toisiinsa, joten on hyvä katsoa yrityksen toimintaa, tavoitteita ja tarpeita kokonaisuudessaan ja miettiä palveluratkaisu niiden pohjalta.

Minulta voit ostaa myös koulutusta kaikkiin palveluihini liittyen – ota yhteyttä, niin katsotaan koulutustarpeitasi tarkemmin!

Google-mainonta

Löytyykö yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi helposti hakukoneesta? Jos hakutulokset eivät nouse tarpeeksi korkealle hakutulossivulla tai alalla on paljon kilpailua, on hakukonemainontaan syytä panostaa.

Hakukoneoptimointi

Jos haet yritystäsi tai sen tuotteita ja palveluita Googlesta, kuinka korkealle sivusi nousevat hakutulossivulla? Haluaisitko parantaa yrityksesi hakukonelöydettävyyttä? Tähän auttaa hakukoneoptimointi.

Verkkosivuston analytiikka

Tiesithän, että yksi tärkeimmistä asioista digimarkkinoinnissa on asioiden mittaaminen. Kun mittaat ja analysoit tuloksia, tiedät jatkossa, millainen markkinointi ja myynti tepsii juuri sinun asiakaskunnallesi.

Sosiaalinen media

Somessa tavoitat helposti haluamasi kohderyhmät ja olet lähellä asiakkaitasi. Yrityksen somekäyttöön liittyy sekä maksuton läsnäolo eri kanavissa että maksullinen mainonta sosiaalisessa mediassa.

Sisällöntuotanto

Tarvitsetko lisäkäsiä verkkokaupan tuotteiden päivityksen kanssa tai kaipaisiko nettisivusi lisää sisältöä? Nettisivujen sisältö vaikuttaa paljon myös Google-löydettävyyteen.

Sähköpostimarkkinointi

Pistetäänkö käyntiin yrityksesi uutiskirjemarkkinointi? Kun kerrytät uutiskirjerekisteriä, pääset lähestymään asiakkaita, jotka ovat itse ilmoittaneet kiinnostuksensa yritystäsi kohtaan.

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua?

Etkö löytänyt palveluvalikoimasta sitä, mitä etsit? Otathan yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voisin auttaa!

Digimarkkinoinnin kartoitus 99 €

Haluaisitko kuulla, mitä digimarkkinoinnin ja verkkosivuston kehittämisehdotuksia minulla olisi juuri Sinun yrityksellesi?

Ota yhteyttä, niin käyn sivustosi läpi ja annan ensimmäiset vinkit digimarkkinoinnin kehittämiseksi.

Jos ostat palveluitani lisää 14 päivän sisällä digimarkkinoinnin kartoituksen valmistumisesta, hyvitän kartoituksen hinnan seuraavassa laskussa. Hintaan lisätään alv 24 %.